9.8 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalZece ani de inchisoare pentru un imigrant roman din SUA care si-a incendiat colegul de apartament

Zece ani de inchisoare pentru un imigrant roman din SUA care si-a incendiat colegul de apartament

Un imigrant roman din SUA isi va petrece cel putin zece ani din viata dupa gratii pentru ca si-a atacat si incendiat colegul de camera, scrie cotidianul The Portland Oregonian. Liviu Gabriel Lupa este de profesie inginer, are 35 de ani si s-a stabilit in SUA in urma cu trei ani, impreuna cu sotia sa, Ramona. Parasit de aceasta un an mai tirziu, Gabriel Lupa impartea un apartament din Tigard, statul Oregon, cu un alt imigrant roman, Adrian Lupuleasa. Desi acesta il ajutase la plata chiriei si ii gasise mai multe locuri de munca, Gabriel Lupa il invinovatea ca a convins-o pe sotia sa sa il paraseasca. In noaptea in care s-a produs incidentul, cei doi romani consumasera bauturi alcoolice. Adrian Lupuleasa, in virsta de 52 de ani, spune ca Lupa l-a amenintat cu cutitul si l-a lovit de mai multe ori, dupa care l-a stropit cu alcool si i-a dat foc.

Victima are numeroase cicatrice pe fata si arsuri de gradele I si II. Gabriel Lupa risca sa primeasca o pedeapsa de pina la 17 ani inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS