17.6 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinteanu a vrut sa-l taie pe Craciun cu o sabie ninja

Mehedinteanu a vrut sa-l taie pe Craciun cu o sabie ninja

• Ionel Dudea, de 24 de ani, din Bechet-Dolj, era sa-si piarda viata
in Ajunul Craciunului, dupa ce a fost strapuns cu sabia de un consatean • Agresorul a fost retinut de politie, sub acuzatia de tentativa de omor

Ionel Dudea intrase in seara de 24 decembrie cu citiva prieteni in barul AF IONELE din localitate ca sa bea o bere. La masa lor a venit Bita Mehedinteanu, de 22 de ani, care l-a apucat de git pe Oprea Craciun, cu care avea de rezolvat niste socoteli mai vechi. Convins de fratele sau, Ioan Mehedinteanu, sa paraseasca barul, Bita si-a luat amicii si a iesit, nu inainte de a ameninta: „Ma duc sa-mi iau sabia si va arat eu voua!“. Stiindu-l scandalagiu, toti au rasuflat usurati, crezind ca nu se va mai intoarce, dar n-a fost asa.

Atac cu sabii si topoare

O jumatate de ora mai tirziu, Bita Mehedinteanu s-a intors in bar inarmat cu o sabie ninja. Nu era singur, ci cu partenerii sai, care-si agitau topoarele deasupra capului incercind sa para cit mai fiorosi. A urmat o scena ca-n filme, cu cei cinci „baieti rai“ rasturnind mesele, spargind sticlele, paharele si taind furtunul dozatorului de bere. Luind initiativa, Bita s-a indreptat catre Craciun, tintindu-i pieptul cu sabia. „Prietenul meu a fugit de frica. Pentru ca am ramas pe loc, si-a infipt sabia in mine. Daca nu ma feream un pic, acum eram mort“, a precizat Ionel Dudea. Victima a fost transportata imediat la Spitalul Clinic nr.1 Craiova, unde a fost internata in Sectia chirurgie toracica, pentru a primi ingrijirile medicale necesare.

Familia Mehedinteanu a mai facut-o lata

Organele de politie au fost nevoite sa intervina in forta pentru a calma spiritele in barul din Bechet. Agresorul Bita Mehedinteanu a fost retinut, fiind cercetat pentru savirsirea infractiunii de tentativa de omor. Ionel Dudea povesteste ca familia Mehedinteanu era cunoscuta prin implicarea in alte fapte similare: „Ei sint de loc din Bistret. Pentru ca acolo au omorit un om, localnicii i-au alungat din sat si asa au ajuns in Bechet. Dar nici aici nu s-au potolit“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS