Lucratorii unitatilor SC PARC TURISM SA Craiova, care au lucrat in noaptea dintre ani, au sarbatorit „in familie“ Revelionul 2002 cu citeva zile mai tirziu. Petrecerea a inceput in seara de vineri, 11 ianuarie, la Restaurantul Flora. Dupa ce in prima noapte a acestui an ospatarii si ospataritele PARC TURISM au avut mare grija ca invitatii sa nu duca lipsa de nimic si sa se simta foarte bine, managerul societatii, Constantin Raducanoiu, s-a gindit sa le rezerve o surpriza. Toti cei care au muncit in noaptea de Revelion, departe de familii, au avut parte de propria lor distractie. „Am fost de serviciu in noaptea de Revelion. A fost putin mai greu pentru ca am stat departe de familie, dar petrecerea din aceasta seara compenseaza din plin eforturile noastre. Putem sarbatori si noi Revelionul alaturi de cei dragi, chiar daca mai tirziu“ a spus Gabriela Marcu, ospatar la Restaurantul Parc. Din meniu nu au lipsit mincarurile apetisante, porcusorul la tava, cu marul in gura, prajiturile de tot felul, tortul si, bineinteles, bauturile.
Ospatarii din PARC TURISM au sarbatorit mai tirziu Revelionul 2002
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei