20.3 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocal30 de milioane de lei recompensa pentru prinderea agresorilor Alinei Harnau

30 de milioane de lei recompensa pentru prinderea agresorilor Alinei Harnau

• Politistii doljeni au intocmit portrete-robot si pentru ceilalti trei agresori ai angajatei Agentiei Loto Prono din Craiova • Orice persoana care poate sa ofere informatii care sa conduca la identificarea si retinerea faptuitorilor va primi o recompensa de 30 de milioane de lei

Politistii doljeni continua investigatiile pentru prinderea agresorilor Alinei Harnau, tinara de 26 de ani care a fost batuta cu bestialitate in timp ce era de serviciu la Agentia Loto Prono 16-2 Craiova de pe Calea Bucuresti. Ieri-dimineata au fost definitivate si portretele-robot ale celorlalti trei presupusi agresori.

Portrete-robot pentru toti agresorii

Primul suspect are intre 25 si 29 de ani, 1,75 m inaltime, constitutie astenica, tenul masliniu, ochi mici, sprincene normale, arcuite, gura mica, iar pe fata si pe frunte avea acnee. Era imbracat intr-o geaca de fis de culoare albastra cu dungi negre si verzi si in pantaloni de trening de culoare neagra. Cel de-al doilea suspect are circa 20-25 de ani, 1,80 m inaltime, este atletic, poarta parul lung pina la nivelul umerilor pieptanat cu carare pe mijloc, are ten masliniu, ochi mari, sprincene groase, buze carnoase si era imbracat in momentul savirsirii faptei cu pantaloni din stofa neagra si o geaca din fis de culoare neagra cu dungi albastre. Al treilea suspect este in virsta de 25-26 de ani, are circa 1,80-1,85 m inaltime, este atletic, are parul negru pieptanat cu carare, tenul masliniu si cearcane la ochi, fiind imbracat „elegant“, cu pantaloni din stofa neagra, camasa alba cu cravata si sacou de culoare gri. Reamintim ca politistii furnizasera cu o zi in urma si portretul-robot al altui agresor din cei patru care au atacat-o si jefuit-o pe Alina Harnau.

Orice informatie elocventa va fi rasplatita

Deocamdata, cercetarile au intrat in impas, politistii nereusind pina acum sa-l identifice nici pe martorul cheie – taximetristul care i-a adus pe cei patru agresori pina in fata agentiei Loto Prono. Au fost verificate citeva piste referitoare la vinzarea unor telefoane mobile, dar in nici unul dintre cazuri nu a fost vorba despre telefonul furat de la victima. In aceasta situatie, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj a decis sa ofere o recompensa de 30 de milioane de lei celor care vor ajuta la prinderea agresorilor. „Suma de bani va fi acordata persoanei care va oferi informatii elocvente, care sa conduca la identificarea si retinerea autorilor faptei“, a precizat lt. col. Iancu Bita, sef serviciu cabinet in cadrul IJP Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS