15.3 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalHotii l-au snopit in bataie pe paznic

Hotii l-au snopit in bataie pe paznic

• Un tinar de numai 16 ani din comuna Bradesti a fost batut cu bestialitate de indivizi necunoscuti in timp ce facea de paza la un magazin • Agresorii au spart apoi magazinul, de unde au furat tigari, cafea si bautura

Viorel Slavu lucra ca agent de paza la un magazin al AF LEOVEANU din localitatea doljeana Bradesti. Joi seara, tinarul a auzit un zgomot suspect la magazin si a iesit din postul de paza ca sa vada ce se intimpla. Nu a apucat sa faca decit citiva pasi, ca a fost atacat si trintit la pamint cu mai multe lovituri de bita. In timp ce tinarul zacea inconstient intr-o balta de singe, agresorii si-au facut de cap prin magazin, de unde au luat tigari, bautura si cafea, apoi s-au facut nevazuti. A doua zi, dis-de-dimineata, cind a venit sa deschida magazinul, patronul l-a gasit pe Viorel fara cunostinta si a anuntat imediat salvarea si politia.

Agresorii au disparut cu bunuri de peste sase milioane de lei

Victima a ajuns la Spitalul Judetean din Craiova, unde a fost internata in jurul orei 8.00. Cadrele medicale din Sectia neurochirurgie au declarat ca Viorel Slavu a suferit un traumatism cranian sever, soldat cu leziuni cerebrale. Intre timp, tinarul si-a recapatat cunostinta, dar vorbeste incoerent si nu isi mai aminteste nimic despre intimplarea nerefericita careia i-a cazut victima. La cererea Politiei din Bradesti, o echipa a Serviciului judiciar din cadrul IJP Dolj a inceput o ancheta la fata locului. Conform celor declarate de mr. Constantin Banica, din primele investigatii efectuate ieri-dimineata, s-a ajuns la concluzia ca valoarea bunurilor furate din magazin se ridica la peste sase milioane de lei. „In ceea ce priveste autorii, nu am reusit pina acum sa-i identificam pe vreunul dintre ei, daca au fost mai multi, insa avem deja unele indicii“, a precizat mr. Banica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS