18.4 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoua crime comise cu singe rece au avut loc in Dolj

Doua crime comise cu singe rece au avut loc in Dolj

• Un batrin a fost lovit mortal cu o sapa in cap, apoi incinerat de agresor • Unui tinar i s-a taiat beregata

Locuitorii din satul Fratostita, din apropiere de Filiasi, au fost ingroziti de fapta consateanului lor Constantin Malanca, de 66 de ani. In dupa-amiaza de duminica, acesta si-a omorit vecinul, pe Ion Ocoleanu, de 61 de ani. Intre cei doi exista un conflict mai vechi, iar paharele de alcool consumate in acea zi au incins spiritele. Malanca a vrut sa-si adape calul de la fintina victimei, dar cel din urma nu a fost de acord.

Agresorul s-a dus in curte si a luat o sapa cu care si-a lovit vecinul de mai multe ori in zona capului. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, el a dus apoi corpul victimei intr-o gradina, l-a acoperit cu paie si i-a dat foc, cadavrul lui fiind partial carbonizat. Vecinii, alarmati de fratele victimei, au incercat sa intervina, dar era prea tirziu. Ei spun ca nu au mai vazut niciodata asa ceva si nu credeau ca Malanca ar putea face o asemenea fapta. Politia din Filiasi l-a retinut pe Constantin Malanca pentru omor deosebit de grav.

Cea de-a doua crima a avut loc in Bailesti. Ilaru Milos, zis Bebe, de 67 de ani, l-a lovit pe Gheorghe Baboi, de 29 de ani, cu un cutit in zona gitului. Victima si doi prieteni, toti romi, au trecut duminica seara prin fata casei lui Milos. Aflati in stare de ebrietate, ei au inceput sa se certe cu vecinul lui Milos. Batrinul a incercat sa-i linisteasca pe cei trei, dar unul dintre romi l-a imbrincit si injurat. Infuriat, Milos s-a dus in curte, a luat un cutit si i-a taiat gitul lui Baboi, care a murit chiar acolo, in mijlocul strazii, intr-o balta de singe. Barbatul a fost retinut imediat de politistii bailesteni.

Ieri, Parchetul de pe linga Tribunalul Dolj a emis pe numele lui Constantin Malaca si pe cel al lui Ilaru Milos mandate de arestare preventiva pe 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS