20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPatru tineri au violat o gorjeanca

Patru tineri au violat o gorjeanca

• Flori Barbosu, de 23 de ani, din comuna Cruset – Gorj, a fost rapita in noaptea de duminica spre luni si violata timp de trei ore intr-o casa din Danciulesti • Dupa ce Verginica Barbosu, mama victimei, a fost iertata, fiica acesteia, de 15 ani, a scapat pentru ca era minora • Constantin Lacatusu, de 30 de ani, din Cruset, si Ionut Petca, de 21 de ani, din Hinova – Mehedinti, au fost arestati, Parchetul emitind mandate pe 30 de zile • Marian Iulius Ghita, de 26 de ani, din Tirgu Jiu, si Cosmin Simescu, de 31 de ani, din Craiovita Noua, sint cercetati in stare de libertate, avind interdictie sa paraseasca localitatile de domiciliu

O tinara din comuna gorjeana Cruset a avut duminica spre luni o noapte de cosmar, fiind violata de patru tineri care au luat-o din casa mamei sale. Flori Barbosu se afla in vizita la Verginica Barbosu, mama sa, care locuieste in satul Valuta, impreuna cu alte doua fiice ale sale, de 15, respectiv 17 ani.

In jurul orei 2.00, femeile au fost trezite din somn din cauza batailor puternice in usa, care in citeva secunde a zburat din titini. In locuinta au patruns patru tineri care au inceput sa le ameninte pe cele din casa, spunindu-le ca le omoara, daca una dintre ele nu va merge cu ei la o casa din afara comunei.

„Au spart usa si citeva geamuri. Unul dintre ei a luat cutitul de pe masa si a inceput sa tipe la noi ca ne omoara. Intii s-au uitat la fata de 15 ani ca le-a placut de ea. Si apoi au zis de Flori sa se duca cu ei. Nu a vrut si au zis ca ma iau pe mine. Apoi, fata cea mare a fost nevoita sa mearga cu ei. Au zis ca o sa o aduca inapoi“, a spus Verginica Barbosu.

„M-au violat pe rind. Au vrut sa fac si altele, dar nu i-am lasat!“

Tinara a fost luata de cei patru si dusa cu masina in comuna Danciulesti. Intr-o casa din aceasta localitate, tinerii au violat-o timp de trei ore. Dupa ce si-au satisfacut poftele, violatorii au dus-o pe tinara inapoi la casa mamei sale.

„Au zis ca ne dau foc la casa. Am ajuns acolo, in satul Virteju, la casa soferului. Am intrat intr-o camera si acolo m-au pus sa ma dezbrac. M-au luat toti pe rind si unu’ din ei a zis ca vrea sa imi dea si sus, dar nu am vrut eu, ca i-am spus ca sint bolnava. Spre dimineata au terminat si am plecat acasa. Era ora 6.00. Pe unul din ei

l-am recunoscut, este Lacatusu. Am auzit de el ca ar mai fi violat o batrina“, a spus Flori Barbosu.

Cei patru tineri au fost retinuti luni de politie si au fost prezentati ieri pentru audieri Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj. Constantin Lacatusu, de 30 de ani, din Cruset, si Ionut Petca, de 21 de ani, din Hinova – Mehedinti, au fost arestati pe 30 de zile. Marian Iulius Ghita, de 26 de ani, din Tirgu Jiu, si Cosmin Simescu, de 31 de ani, din Craiovita Noua, sint cercetati in stare de libertate, avind interdictie sa paraseasca localitatile de domiciliu.

Primii doi sint acuzati de viol, violare de domiciliu, distrugere si lipsire de libertate, ultimii doi fiind cercetati doar pentru viol si lipsire de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS