29.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPolitist batut de nepotul unui afacerist din Gorj

Politist batut de nepotul unui afacerist din Gorj

Un politist din Novaci- Gorj a fost batut de nepotul omului de afaceri din judet, Relu Stefanoiu. Totul s-a intimplat la sfirsitul saptaminii trecute, insa nimic nu a fost dat publicitatii. Politistul este in spital, iar agresorul in libertate. Politia, prin purtatorul de cuvint, sustine ca s-a autosesizat si efectueaza cercetarile.

Mircea Stefanoiu, nepotul unui om de afaceri din Gorj, l-a batut la sfirsitul saptaminii trecute pe agentul de politie din Novaci, Stefan Vamvu. Tinarul era suparat pe politist pentru ca fusese avertizat de acesta, cu diverse ocazii, sa se potoleasca si sa nu mai faca scandal prin baruri. Simbata seara, politistul s-a intilnit cu Mircea Stefanoiu, care l-a asigurat ca si-a insusit critica si a promis ca nu va mai face probleme, invitindu-l pe politist la circiuma sa sarbatoreasca impacarea. Acesta a acceptat si, dupa ce au baut impreuna, au inceput sa se bata, tinarul luindu-i politistului si arma, pe care a dus-o acasa.

Stefan Vamvu este internat de o saptamina in Spitalul de Urgenta Craiova, prezentind leziuni la cap. Purtatoarea de cuvint a Inspectoratului de Politie Gorj, subcomisar Cornelia Micu, a declarat ca inca nu au fost incheiate verificarile si nu poate oferi informatii despre caz. Aceasta a confirmat ca politia s-a autosesizat in cauza si ca arma a fost luata de la tinar. De asemenea, politia a comunicat si ca Mircea Stefanoiu este in libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS