18.4 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024

Sport pe scurt

De Sarbatori, la ISJ Dolj se va face serviciu de permanenta

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj a intocmit graficul de permanenta cu persoanele din cadrul institutiei si al Casei Corpului Didactic Dolj, care vor face de serviciu la ISJ, in perioada 24 decembrie 2003 – 4 ianuarie 2004. De la cele doua institutii sint cuprinse 41 de persoane. In ziua de Craciun, Andreea-Ileana Dobrinescu, Mihaela Sitoianu, Constantina Stamin si Alina Sasu vor face de serviciu 24 de ore, iar in ziua de 1 ianuarie vor fi prezenti Aristidie Gheorghiu – directorul ISJ Dolj, si Marin Sirbu. Directorul inspectoratului sustine ca toti cei implicati in invatamintul preuniversitar vor avea acces la informatia de ultima ora din domeniul educatiei.Unii sint de parere ca permanenta nu are nici o utilitate, fiindca toata lumea este in vacanta si ca exista angajati ai unei firme de securitate care asigura incontinuu paza institutiei.

Tinerii severineni, mai aproape de biserica

Peste 200 de tineri severineni, majoritatea membri ai Asociatiei Studentilor Crestin-Ortodocsi (ASCOR), s-au intilnit, la sfirsitul saptaminii, cu Mitropolitul Olteniei, IPS Teofan Savu. Principalele teme de discutie au vizat implicarea tinerilor in viata crestina. „Nu e prima data cind locuitori ai Severinului sint invitati sa fie prezenti la o astfel de intilnire. Setea de a afla despre viata bisericii, apetitul tinarului pentru a cunoaste mai mult despre sensul vietii si aceasta deschidere spre biserica sint mai mari“, a spus Mitropolitul Olteniei. Intilnirea de la Drobeta Turnu Severin a prilejuit si lansarea numarului sapte al revistei Tezaur romanesc.

O gorjeanca s-a aruncat in fintina

O gorjeanca, de 50 de ani, din localitatea Bilta, a fost gasita moarta in fintina din spatele casei sale. Elena Giura locuia singura si nu a mai fost vazuta pe acasa de simbata dimineata. In urma cu o saptamina, femeia se plinsese unei vecine de chiriasii pe care ii avea, care o amenintau ca ii vor lua casa. Disperata ca ar putea ramine pe drumuri, Elena Giura i-a mai spus vecinei ca se omoara si ca se va arunca intr-una dintre cele doua fintini de linga casa. Nimeni nu a luat in serios spusele femeii, insa ieri ginerele acesteia a gasit-o in fintina din spatele casei. Cadavrul a fost trimis pentru necropsiere la morga de pe linga Spitalul din Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS