16.7 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDirectorul DSP Dolj, Constantin Ecobici - demis

Directorul DSP Dolj, Constantin Ecobici – demis

Vizita ministrului sanatatii, Ovidiu Brinzan, in judetul Dolj, provocata de scandalul de presa referitor la situatia dezastruoasa existenta la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Maxima Siguranta Poiana Mare, a avut ca rezultat demiterea directorului Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj, dr. Constantin Ecobici, si inlocuirea acestuia cu dr. Eugen Magla, in prezent director al Spitalului CFR Craiova. Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Sanatatii, lui Ecobici i s-au reprosat problemele de gospodarire si managementul neperformant al spitalului doljean, constatate in repetate rinduri de inspectorii ministerului.

Ministrul sanatatii s-a aratat nemultumit de faptul ca o situatie cum este cea de la Spitalul din Poiana Mare nu a putut fi rezolvata de catre autoritatile sanitare locale.

„Nu mi se pare normal ca ministrul sanatatii sa rezolve probleme care puteau fi solutionate la nivel local. De aceea, dupa ce m-am consultat cu domnul Ion Calin, prefectul judetului Dolj, am decis inlocuirea din functie a doctorului Constantin Ecobici, directorul Directiei de Sanatate Publica Dolj, cu doctorul Eugen Magla, directorul Spitalului CFR Craiova“, a declarat Ovidiu Brinzan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS