17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalLe-a „incasat“ de la amantul concubinei

Le-a „incasat“ de la amantul concubinei

Un barbat din localitatea doljeana Calopar a fost internat joi in stare grava la Spitalul de Ugenta Craiova, dupa ce a fost snopit in bataie de amantul fostei concubine.


Virgil Stancu, de 39 de ani, din comuna Calopar – judetul Dolj, a fost internat joi seara la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost snopit in bataie de un individ despre care sustine ca ar fi nimeni altul decit… amantul iubitei lui. Stancu spune ca, in urma cu citeva saptamini, femeia cu care a convietuit multi ani si impreuna cu care are doi copii minori, Alexandru, de sapte ani, si Daniela, de cinci ani, l-a parasit pentru un alt barbat, pe nume Florin Popa. La plecare, Gheorghita i-a luat cu ea si pe cei doi copii, fara sa-l anunte pe Virgil. Ca sa-si aduca odraslele inapoi barbatul a dat-o in judecata si a anuntat Protectia Copilului. Stancu sustine ca a mers joi dupa-amiaza in localitatea Bistret, unde Gheorghita locuieste cu Florin, ca sa-si ia baiatul acasa. „In urma cu trei saptamini a fugit de la mine si a luat si copiii. A plecat prin Teleorman cu un rudar. M-am dus dupa ea ca sa vina cu copiii acasa, da’ n-a vrut si atunci i-am luat fata. Acum a venit sa stea la maica-sa, dar a gonit-o si sta pe la o ruda, vreo 12 intr-o cocioaba, si eu de asta m-am dus, din nou, sa iau si copilul acasa, ca nu pot sa-l las asa. Eu am casa, am alte conditii“, a povestit Virgil Stancu.


„Azi dupa copil, miine dupa femeie“


Stancu a rugat un consatean sa-l transporte cu masina pina la Bistret, ca sa mearga sa vorbeasca cu Gheorghita si sa o convinga sa-i lase tot lui baiatul. Mai mult, barbatul ar fi dorit sa o convinga si pe ea sa se intoarca la el. Numai ca planul i-a fost dat peste cap de Florin Popa, barbatul care locuieste in prezent cu femeia lui. Stancu spune ca Popa, cind l-a vazut la poarta, ar fi iesit peste el impreuna cu fiul lui, de 17 ani, si l-au luat la bataie. „Cind m-a vazut la poarta m-a intrebat ce caut eu acolo, ca am venit prima data dupa fata, acum vin dupa baiat si miine vin dupa femeie. Au casunat cu paru’ pe mine, si el si baiatu’ lui. M-au doborit in drum, dupa care m-au tirit de picioare in curte, ca am lesinat. Altceva nu mai stiu, auzeam asa ca tipa femeia mea pe mine si ca a venit fosta mea soacra si i-a intrebat ce au facut, m-au omorit. Dupa aia m-am trezit la spital“, a adaugat Virgil Stancu. In prezent, barbatul se afla internat la Clinica de Chirurgie Toracica a Spitalului de Urgenta din Craiova. Cu toate ca medicii spun ca va trece ceva timp pina sa se faca bine, Virgil Stancu asteapta cu nerabdare sa ajunga cit mai repede acasa la copiii sai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU