29.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024

Drept la replică

Subsemnatul Croitoru Constantin, cu domiciliul în Drobeta Turnu Severin, având calitatea de observator de Liga a II-a, în numele meu şi cu acordul fiicei mele Croitoru Georgiana, studentă, arbitru în Liga a IV-a, îmi exprim nedumerirea, mâhnirea şi dezaprobarea cu privire la articolul apărut în publicaţia dumneavoastră în ziua de 17 septembrie 2007, intitulat tendenţios şi ostentativ „Preşedintelui CCA i se umple portbagajul maşinii la meciuri“, articol semnat de numitul Alin Ghiciulescu din Drobeta Turnu Severin.

În virtutea dreptului legal la replică, solicităm pe această cale conducerii publicaţiei să facă public răspunsul nostru, pentru o corectă şi cinstită informare a opiniei publice din România.

Atitudinea adoptată de noi nu reprezintă un răspuns la acuzaţiile nefundamentate ale unui corespondent de presă amator de senzaţional, care din punct de vedere juridic va fi obligat să-şi probeze supoziţiile din articolul intitulat: „Preşedintelui CCA i se umple portbagajul maşinii la meciuri“, ci dorim pe această cale să evidenţiem maniera josnică prin care numitul Alin Ghiciulescu, care, spre ironia sorţii, mai este şi arbitru de fotbal în Liga a IV-a, aflat în duşmănie cu noi, încălcând normele deontologice cuprinse în „Regulamentul de organizare şi desfăşurare a activităţii arbitrilor de fotbal“, a încercat să-l compromită pe domnul Gheorghe Constantin, preşedinte al CCA din România.

În realitate, lucrurile s-au desfăşurat de maniera următoare: domnul preşedinte Gheorghe Constantin, împreună cu domnul arbitru Comănescu Adrian, în drumul lor spre localitatea Timişoara s-au oprit la Drobeta Turnu Severin, unde au urmărit meciul între echipa Drobeta Turnu Severin şi echipa Poli II Timişoara. La acest meci am asistat alături de aceştia şi eu, şi fiica mea, ascultând cu toţii la radiocasetofonul nostru personal desfăşurarea celorlalte meciuri din ţară. Fata mea venise la stadion cu două plase în care avea: radiocasetofonul amintit, o sticlă de suc de doi litri, iar în plasa a doua avea cele două perniţe pe care le aşezăm de regulă sub noi la stadion.

După vizionarea primei reprize a meciului de fotbal pomenit, domnul preşedinte Gheorghe Constantin împreună cu domnul Comănescu Adrian şi-au exprimat dorinţa de a pleca de la meci spre Timişoara. În aceste condiţii, noi, în calitate de gazde, am hotărât să îi conducem spre ieşirea din oraş. Aşa se face că am părăsit stadionul şi ne-am îndreptat spre maşina acestora.

Deoarece în maşina ce pleca spre Timişoara, pe bancheta din spate, se afla haina de piele a domnului preşedinte Gheorghe Constantin şi costumul şi actele domnului Comănescu Adrian, aceştia s-au văzut nevoiţi să elibereze bancheta, fapt pentru care au deschis portierele şi au transferat aceste lucruri în portbagajul maşinii. Lucru ce se poate observa lesne din pozele înserate în ziar. Totodată se observă cum fata mea, Croitoru Georgiana, aşteaptă cu plasele în mână în momentul intrării cu acestea în maşină, pentru a ocupa cu mine locurile de pe bancheta din spate.

Ulterior am plecat toţi cu maşina de la stadion, noi coborând în centrul oraşului Drobeta Turnu Severin, ocazie cu care ne-am luat rămas bun de la domnul preşedinte Gheorghe Constantin şi de la arbitrul Comănescu Adrian, urându-le drum bun!

Pe această cale, dorim să-i reamintiţi „corespondentului“ dumneavoastră că a încălcat „Regulamentul de organizare şi desfăşurare a activităţii arbitrilor de fotbal“ în ceea ce priveşte abaterile disciplinare care atrag aplicarea Art. 3 – privind excluderea din activitatea de arbitraj în condiţiile în care persoana iniţiază, participă şi instigă la acţiuni care pot ştirbi prestigiul organelor de conducere ale activităţii sportive, FRF sau CCA.

Croitoru Gheorghe

Croitoru Georgiana

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII