15.3 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalAtac armat la o sală de jocuri electronice

Atac armat la o sală de jocuri electronice

Atacurile criminale ale interlopilor din Mehedinţi se ţin lanţ, victime fiind tineri şi afacerişti din zonă, iar oamenii legii nu reacţionează.

 

Un supraveghetor de la o sală de jocuri electronice din Orşova, judeţul Mehedinţi, a fost împuşcat în picior de doi necunoscuţi, care doreau să fure banii din încasări. Oamenii legii au încercat să muşamalizeze totul.

Miercuri noapte, în jurul orei 2.30, două persoane care purtau cagule şi erau înarmate cu o puşcă şi o bâtă de base-ball au intrat cu forţa în sala de jocuri, care fusese închisă programului cu publicul, şi, prin ameninţări, i-au cerut banii angajatului. Atacatorii l-au luat la bătaie pe angajat, iar la un moment dat, unul dintre ei a tras cu arma de vânătoare în supraveghetor. Gheorghe Săcărin, de 26 de ani, s-a ales cu o plagă împuşcată în picior, fiind transportat la Spitalul din Orşova, iar de acolo, la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, unde medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale. „Pacientul a fost internat cu plagă împuşcată în coapsa stângă. Din ancheta poliţiei reiese că este vorba de alice. A fost operat şi se află acum la Secţia chirurgie“, a declarat Maria Popescu, directoarea Spitalului de Urgenţă.

Inexplicabilă este atitudinea poliţiştilor care se ocupă de caz, aceştia refuzând orice colaborare sau informare a jurnaliştilor. Autorii faptei nu au fost identificaţi şi se află încă în libertate.

Astfel de cazuri s-au înmulţit în ultima perioadă în judeţul Mehedinţi, în special în oraşele Drobeta Turnu Severin, Orşova şi Strehaia, iar poliţiştii par să nu le poată face faţă.

Seria întâmplărilor de acest gen, rămase cu autor necunoscut, a început în urmă cu o jumătate de an, când un samsar de maşini a fost împuşcat de două ori în picioare într-o staţie peco de la marginea Severinului, care era supravegheată de camerele de luat vederi. Au urmat patru luni de tăcere atât din partea poliţiştilor, cât şi în rândul interlopilor, dar în luna mai, un tânăr de 28 de ani, din localitatea Brezniţa de Ocol, a fost mutilat cu un ciocan de către trei bărbaţi mascaţi. Aceştia, în plină stradă, în văzul tuturor, l-au băgat pe tânăr într-o vulcanizare şi i-au rupt maxilarul şi rotulele de la ambele picioare. Poliţia nu a dat până acum nici un verdict în cele două dosare. Iar acestea sunt doar câteva cazuri pe care presa le-a aflat pe surse, iar poliţia, din motive de neînţeles, nu a dorit să le facă publice şi nici să le comenteze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII