18.3 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalOrban nu este ostil candidaturii lui Olteanu

Orban nu este ostil candidaturii lui Olteanu

Vicepreşedintele liberal Ludovic Orban (foto) a declarat ieri, la şedinţa conducerii interimare a PNL Bucureşti, că nu este ostil candidaturii lui Bogdan Olteanu la sectorul 1, dar acesta nu a respectat anumite proceduri şi, dacă îşi va depune dosarul, i se va găsi un colegiu în care să facă performanţă.

 

„Se va găsi o soluţie. Nu sunt ostil candidaturii lui Bogdan Olteanu. Problema e că există o procedură. Ar fi trebuit să îşi depună oficial candidatura. În măsura în care şi-o va depune, vom discuta cel mai bun colegiu în care poate să facă performanţă“, a declarat Orban.

Orban a reafirmat că şi-a depus dosarul la sectorul 1, candidatura sa fiind aprobată de Delegaţia Permanentă a filialei.

Aceste declaraţii intervin în condiţiile în care atât preşedintele PNL, Tăriceanu, cât şi vicepreşedinţii Ludovic Orban şi Crin Antonescu, dar şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, vor să candideze într-unul dintre colegiile uninominale din sectorul 1.

Olteanu a precizat că va candida într-unul dintre colegiile uninominale din sectorul 1, chiar dacă organizaţia locală a PNL nu l-a trecut pe listă pentru că nu şi-a depus dosarul şi pentru că, aşa cum motiva preşedintele filialei, Vlad Moisescu, nu a mai trecut pe la organizaţie de patru ani. Olteanu a susţinut că decizia privind lista candidaţilor aparţine conducerii centrale în cazul organizaţiilor care au avut rezultate slabe la locale, şi nu filialei.

„Nu vă închipuiţi că umblă câinii cu covrigi în coadă“, a comentat Olteanu referitor la faptul că „greii“ partidului, în frunte cu Ludovic Orban, Călin Popescu Tăriceanu şi Crin Antonescu, se înghesuie să candideze în sectorul 1, acolo unde liberalul Andrei Chiliman a reuşit să câştige un nou mandat de primar, singurul obţinut de PNL în Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS