19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a obligat fiica de 15 ani să se prostitueze

Şi-a obligat fiica de 15 ani să se prostitueze

Caz şocant descoperit de poliţiştii mehedințeni de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate (SCCO). Trei persoane, doi bărbaţi și o femeie din municipiul Orşova, au racolat şase minore de pe raza judeţului şi le-au obligat timp de un an să se prostitueze, printre ele fiind şi fiica femeii care conducea grupul de proxeneţi. Ieri-dimineaţă au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, în urma cărora doi dintre proxeneţi au fost reţinuţi.
Cei trei au racolat alte cinci minore, în afară de fiica femeii, fete provenite din familii dezbinate, și le-au forţat să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi. În unele cazuri, fetele erau trimise la pensiuni şi hoteluri de pe raza judeţelor Mehedinţi şi Caraş-Severin pentru a satisface clienţii găsiţi de mama fetei de 15 ani. Femeii nu i-a păsat că-și exploata fiica din punct de vedere sexual şi îi aducea clienţi chiar în apartamentul unde locuiau împreună. Din spusele anchetatorilor, fiica proxenetei şi o altă minoră de 16 ani sunt însărcinate, cel mai probabil în urma contactelor sexuale neprotejate. Femeia şi bărbatul reţinuţi astăzi sunt acuzaţi de trafic cu minori, proxenetism şi constituire de grup infracţional.
„În urma a trei percheziţii domiciliare efectuate la trei locaţii din municipiul Orşova, au fost descoperite şi reţinute două persoane, un bărbat şi o femeie, care anul trecut au racolat şase minore şi le-au obligat să se prostitueze. Capul reţelei, care este femeie, şi-a obligat chiar propria fiică, de 15 ani, să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi. De asemenea, au fost identificate şi minorele racolate şi au fost ridicate pentru audieri“, a declarat un lucrător SCCO Mehedinţi.
Cel de-al treilea proxenet implicat urmează să fie reţinut, bărbatul fiind plecat în prezent din ţară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS