12.9 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAfaceristul Râmescu are dosar penal și este cercetat pentru două infracțiuni

Afaceristul Râmescu are dosar penal și este cercetat pentru două infracțiuni

Afaceristul Mihai Râmescu, din Motru, este cercetat penal de procurorii din Motru după nunta fiicei sale, Valentina, nuntă care a blocat un drum public și a întors din traseu o ambulanță.  
Sutele de nuntaşi au blocat o stradă întreagă, iar oamenii nu au auzit sirenele și nu s-au dat la o parte pentru a lăsa autospeciala să treacă. Din această cauză, ambulanţa care mergea la un pacient a trebuit să găsească un traseu ocolitor pentru a ajunge la solicitare. La scurt timp de la incident, IPJ Gorj a dispus demararea unei anchete în acest caz, iar acum Mihai Râmescu are dosar penal. Omul de afaceri este cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni, cea mai gravă fiind „blocarea cu intenție a unui drum public“. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă din Motru au refuzat să comenteze incidentul.
„Un bărbat din Motru și patru angajați ai unei firme de pază care fusese angajată de bărbat să asigure paza și protecția la nunta fiicei sale sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de blocare cu intenție a unui drum public, infracțiune prevăzută de OUG nr. 1995/2002. Bărbatul mai este cercetat și pentru săvârșirea unei infracțiuni prevăzute de Legea nr. 31/1990, și anume folosirea cu rea-credință a bunurilor societății sau creditului de care se bucură societatea într-un scop contrar intereselor acesteia“, a spus Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru verifică dacă Mihai Râmescu a cheltuit din banii firmei pentru a face cinste localnicilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS