20.5 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjViitorul mire, bătut crunt la petrecerea burlacilor

Viitorul mire, bătut crunt la petrecerea burlacilor

Un tânăr, de 27 de ani, din Rovinari, Gorj, a rămas fără un rinichi și a anulat nunta, după ce a participat la petrecerea burlacilor. Căsătoria ar fi trebuit să aibă loc săptămâna trecută. Nimeni nu știe cum viitorul mire, împreună cu câțiva prieteni, a plecat din Gorj la un club din Hunedoara pentru a organiza petrecerea burlacilor.
Alegerea a fost una cu ghinion, pentru că mirele a mâncat o bătaie cruntă, fiind lovit de un agent de pază al clubului în care se distra. Agresorul este din Petroșani și l-a bătut pe tânăr cu o zi înainte de organizarea căsătoriei. Nu numai că nu s-a mai însurat, dar bărbatul din Rovinari a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost operat și i-a fost extirpat un rinichi.
Bodyguardul care l-a bătut pe tânăr a fost reţinut, acuzat de vătămare corporală gravă şi a fost prezentat, joi, în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Bătut pe 1 iunie

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, Darius Roman, a declarat că altercaţia s-a produs pe 1 iunie, într-un bar din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Trei tineri din judeţul Gorj ar fi intrat în conflict cu un agent de pază din localitate şi s-au agresat reciproc. „Cei trei, în dimineaţa zilei de 1 iunie, au intrat în conflict cu un cetăţean din Petroşani, pe nume Hegheş Vasile Andrei, şi și-au aplicat lovituri reciproce. Unuia dintre bărbați i s-a pus viaţa în pericol, pentru că a fost nevoie de extirparea unui rinichi“, a declarat Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.
Tânărul, care are nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale, și-a anunțat prietenii de pe facebook în legătură cu amânarea nunții. „Dorim să anunţăm că, din motive de sănătate, am amânat nunta. O să revenim cu o nouă dată cât de curând! De asemenea, vă mulţumim pentru că sunteţi lângă noi şi ne sprijiniţi, dar vă rugam să ne acordaţi un timp de linişte, după care vă vom căuta noi“, potrivit mesajului transmis pe rețeaua de socializare de bărbat.
Ceilalţi doi tineri care au participat la scandal, prieteni ai viitorului mire, au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile. Cei doi ar avea nevoie de 30-35, respectiv 10-12 zile de îngrijiri medicale, în timp ce agentul de securitate ar fi suferit leziuni pentru care necesită opt-nouă zile de îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS