14.5 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat anchetat pentru că a condus ilegal un moped și a încălcat ordonanțele militare

Bărbat anchetat pentru că a condus ilegal un moped și a încălcat ordonanțele militare

Un tânăr de 31 de ani, din comuna gorjeană Plopșoru, este cercetat de poliție pentru că, fără să dețină permis auto, a condus un moped. În plus, a și produs un accident rutier.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, la finalul săptămânii trecute, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulație, din direcția Urdari spre Fărcășești,  într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț. În urma accidentului a rezultat rănirea acestuia, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge.

Cu ocazia verificării în bazele de date s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu poseda permis de conducere și vătămare corporală din culpă. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020, întrucât nu avea asupra sa declarație pe propria răspundere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS