22.3 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSAJ Gorj vrea să angajeze 6 medici

SAJ Gorj vrea să angajeze 6 medici

Serviciul de Ambulanță Județean Gorj face angajări. Instituția se confruntă cu un deficit major de cadre medicale de specialitate. Este nevoie în primul rând de medici specialiști în domeniul respectiv.

În acest sens, conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Gorj a scos la concurs un număr de 6 posturi de medici specializați în lucrul cu persoanele preluate de ambulanțe în timpul intervențiilor. Pe lângă cele șase posturi de medic, au mai fost scoase la concurs alte două posturi de personal administrativ.

Este vorba de un post de lăcătuș mecanic și un post de magazioner. Postul de lăcătuș mecanic era neocupat, iar cel de magazioner a rămas vacant după ce persoana care îl ocupa a ieșit recent la pensie. În momentul de față, activitatea Serviciului de Ambulanță Județean Gorj se desfășoară cu dificultate, din cauza numărului redus de specialiști în domeniul medical. Numărul de medici de exemplu este la jumătate față de necesar.

Comitet Director nou la Serviciul de Ambulanță

Noul șef al Serviciului de Ambulanță Județean Gorj își face și echipă de conducere. Este vorba de un Comitet Director care să fie numit de către ministerul de resort. Traian Constantinescu are nevoie de un asistent șef, un director medical și de un director economic.

Constantinescu nu ar mai vrea să lucreze cu fosta echipă a lui Constantin Mitroi și vrea oameni noi care să coordoneze activitatea la nivelul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. Comitetul Director este organismul principal de conducere de la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj. Traian Claudiu Constantinescu i-a luat locul luna trecută lui Constantin Mitroi, căruia i-a încetat mandatul. Noul manager este interimar și are multe probleme de rezolvat. Una se referă la deficitul major de personal. Lipsesc în special medicii de pe ambulanțe.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS