22.9 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjLucrări de reparații la Serviciul Cazier din IPJ și la 16 posturi locale de poliție

Lucrări de reparații la Serviciul Cazier din IPJ și la 16 posturi locale de poliție

Mai multe posturi locale de poliție din județul Gorj vor beneficia de lucrări de reabilitare în această toamnă. Este vorba de un program care vizează execuția de lucrări de reparații curente la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, precum și la posturi locale de poliție din mai multe comune.

Contractul are o valoare de aproape un milion de lei și este împărțit în 4 loturi.

Până la finalul lunii septembrie trebuie să fie selectate firmele care vor executa lucrările de reabilitare.

La sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj vor fi realizate modernizări la sediul Serviciului Cazier Judiciar.

„Se vor executa, în conformitate cu cerințele specificate în Caietele de sarcini, respectiv Lucrări de reparații curente sedii de poliție I.P.J. Gorj: Lotul 1 Execuția lucrărilor de reparații curente la imobilul Serviciului Cazier Judiciar Statistică Evidență Operativă ; Lotul 2 Execuția lucrărilor de reparații curente la imobilul Post Poliție Albeni; Lotul 3 Execuția lucrărilor de reparații curente la imobilul Post Poliție Bustuchin; Lotul 4 Execuția lucrărilor de reparații curente la Grupurile sanitare la sediile Posturilor de Poliție Arcani, Peștișani, Godinești, Ciuperceni, Telești, Dănești, Schela, Săcelu, Baia de Fier, Polovragi, Bumbești-Pițic, Săulești, Aninoasa, Țânțăreni”, conform Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS