12.3 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAnchetă după ce o polițistă din Gorj ar fi fost agresată fizic de doi colegi

Anchetă după ce o polițistă din Gorj ar fi fost agresată fizic de doi colegi

O polițistă din Negomir ar fi fost agresată fizic de doi colegi din Rovinari. Procurorii din Târgu Jiu au declanșat o anchetă.

Cei doi ar fi efectuat o anchetă la sediul Poliției Rovinari. Ei strângeau probe care vizau un alt om al legii și o petrecere din Rânca. La aceasta ar fi participat polițiști, inclusiv agenta de poliție din Negomir. S-ar fi căutat filmări în legătură cu o acuzație de distrugere.

Polițista nu ar fi dorit să predea telefonul mobil, pe motiv că ar conține imagini personale. Atunci s-ar fi produs agresiunea, iar agenta de poliție a fost rănită la o mână. S-a prezentat ulterior la UPU Târgu Jiu, unde a primit îngrijiri medicale.

Poliția a fost sesizată în acest caz de către Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

„Pe 29 aprilie, personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a sesizat Poliția Municipiului Târgu Jiu, cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe s-a prezentat o femeie, de 33 de ani, care a declarat că în ziua precedentă a fost victima unei agresiuni fizice, acuzând dureri la nivelul membrelor superioare.
Având în vedere calitatea persoanei, rezultatul verificărilor va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, în vederea analizării și dispune conform competențelor”, conform IPJ Gorj.

Citește și: Un bărbat care și-a tăiat piciorul cu motocoasa a strigat o oră după ajutor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS