19.5 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Bărbat care conducea băut și fără permis, reţinut după o urmărire în trafic

Olt: Bărbat care conducea băut și fără permis, reţinut după o urmărire în trafic

Un bărbat din Bobicești care conducea băut și fără permis a fost reţinut de poliţişti după o urmărire în trafic. La un moment dat, el a abandonat maşina şi a fugit pe un câmp.

Sâmbătă, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Balş au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe strada Mirila din comuna Bobiceşti. Deoarece șoferul nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului, s-a pornit în urmărirea acestuia. Pe strada Sarului, bărbatul a coborât din autoturism şi a fugit pe câmp, într-o cultură de cereale.

El a fost prins şi imobilizat de poliţişti. S-a constatat că este vorba de un localnic din Bobicești în vârstă de 35 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Balş, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citește și: Trei răniți într-un carambol cu șase mașini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS