11.7 C
Craiova
luni, 7 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Bărbat prins de polițiști în flagrant în timp ce tâlhărea o bătrână

Târgu Jiu: Bărbat prins de polițiști în flagrant în timp ce tâlhărea o bătrână

Un bărbat din Târgu Jiu a fost prins de polițiștii locali sâmbătă dimineață, în timp ce tâlhărea o femeie.

Astfel, bărbatul a fost depistat în flagrant în timp ce tâlhărea de o poșetă o femeie, de 68 ani, din Târgu Jiu. Suspectul a fost reținut și condus la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, unde a fost predat pentru cercetări.

Victima a fost preluată de SMURD, întrucât a suferit atac de panică și acuza dureri acute la nivelul șoldului. Datorită intervenției ferme a polițiștilor locali, care patrulau la 5,30 dimineața, pe strada Republicii din oraș, suspectul nu a apucat să smulgă poșeta, fiind imobilizat și încătușat.

Este vorba despre un bărbat care în urmă cu o săptămână a speriat locuitorii din centrul orașului plâmbându-se pe centru cu o cagulă, haine de camuflaj și cu un pistol de jucărie la brâu.

Atunci s-a ales cu o amendă, iar acum este cercetat de polițiști, după ce a pus la pământ o bătrână pe o stradă din Târgu Jiu.

Citește și: 20 de răniți după ce un autocar din Republica Moldova a intrat într-o semiremorcă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tânăr acuzat de viol asupra unui minor, la judecată

Procurorii din Balş au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui tânăr de 27 de ani, acuzat de comiterea infracţiunii de viol săvârșit asupra unui minor. Potrivit oamenilor legii, suspectul şi un tânăr de 17 ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Incidentul a avut loc în august, curtea unei unităţi de învăţământ din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt.

ȘTIRI GdS