12 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMagazin Profi din Târgu Jiu, amendat de Protecția Consumatorilor cu 15.000 de lei

Magazin Profi din Târgu Jiu, amendat de Protecția Consumatorilor cu 15.000 de lei

Un magazin Profi din municipiul Târgu Jiu a fost amendat pentru nereguli de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Gorj.

Comisarii din cadrul CJPC Gorj au efectuat o acțiune de control la un punct de lucru de pe raza municipiului Târgu Jiu ce aparține Profi Rom Food SRL. Această acțiune de control de control a fost efectuată ca urmare a cercetării unei sesizări ce a fost formulată online de către un consumator, fiind constatate, în principal, următoarele abateri:
„- Erau expuse la comercializare diverse produse alimentare ce erau păstrate la temperaturi necorespunzătoare;

  • Erau expuse produse alimentare într-un agregat frigorific ce nu asigura temperaturile de păstrare;
  • Expunerea la comercializare a unor produse alimentare congelate ce prezentau arsuri de congelare și strat de gheață în exces.
    Pentru aceste abateri, operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 15.000 lei, a fost interzisă utilizarea unui agregat frigorific până la remedierea deficiențelor constatate și a fost dispusă măsura de OD (oprire definitivă a comercializării și retragerea din circuitului consumului uman) pentru produse alimentare în valoare totală de peste 1.400 lei.”, conform CJPC Gorj.

Citește și: Mehedinți: TIR mistuit de flăcări pe DN 56A

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS