12 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGrevă de avertisment la AJOFM, ITM și CJP Gorj

Grevă de avertisment la AJOFM, ITM și CJP Gorj

Angajații mai multor instituții din județul Gorj au intrat în această dimineață în grevă de avertisment. Sunt în grevă până la ora 10.00 funcționarii din Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă și Casa Județeană de Pensii. Protestatarii cer majorări de salarii și condiții mai bune de muncă.

„Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus și dorim încadrarea personalului la salarii corespunzător colegilor din alte instituții de stat, având în vedere apartenența la aceeași familie ocupațională de funcții bugetare „ADMINISTRAŢIE” conform Legii 153/2017.

Ne dorim respect și tratament echitabil din partea guvernanților și a factorilor decizionali „LA MUNCA EGALĂ, SALARII EGALE“. Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și resurse suficiente pentru a ne desfășura activitatea în mod eficient. Suntem conștienți de cerințele activităților noastre și solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face față volumului de muncă și pentru a asigura servicii de calitate.

Suntem profesioniști, suntem dedicați, suntem oameni. Este timpul să fim tratați cu respect și să fim recunoscuți pentru munca noastră. Suntem hotărâți să ne exprimăm nemulțumirea până la rezolvarea cerințelor noastre”, conform unui mesaj transmis de către funcționarii publici din cadrul CJP Gorj.

Citeşte şi: Fragmente din moaștele Sfântului Constantin Brâncoveanu, depuse la Mănăstirea Polovragi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS