12 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBătaie între elevi la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu

Bătaie între elevi la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu

Un elev de 16 ani a ajuns la spital cu traumatisme în urma unei bătai care a avut loc la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Incidentul s-a produs luni în timpul unei pauze, fiind implicați trei elevi. Unul dintre cei trei copii s-a ales cu un traumatism cranian și toracic.

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a deschis un dosar penal în acest caz.

„La data de 11 decembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui conflict spontan între trei elevi ai unui liceu din Târgu Jiu.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, între cei trei băieți, elevi în clasele a 9-a și a 10-a, ar fi izbucnit un conflict spontan, agresându-se reciproc.

În urma incidentului, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, a anunțat IPJ Gorj. Mai fac propriile cercetări în acest caz Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Inspectoratul Școlar Județean și DGASPC Gorj.

Citeşte şi: O româncă a furat 14.000 de euro din geanta unui bărbat, în metroul din Milano

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS