Conducerea UMF Craiova vrea să ofere condiţii mai bune de cazare studenţilor de la Medicină, aşa că a scos la licitaţie contractul pentru proiectare şi asistenţă a lucrărilor de creştere a eficienţei energetice la caminele 1 şi 2 ale unităţii de învăţământ. Numai această etapă va costa UMF Craiova aproape 700.000 de lei.
Ce servicii trebuie să îndeplinească firma care va câştiga licitaţia
Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Craiova a scos la licitaţie încă un contract, zilele trecute, prin intermediul căruia vrea să îmbunătăţească eficienţa energetică a căminelor studenţeşti 1 şi 2.
„Se dorește achiziția serviciilor de „Proiectare şi asistenţă din partea proiectantului pentru creşterea eficienţei energetice la Căminele 1 şi 2”, având ca obiectiv general reabilitarea energetică a spaţiilor de cazare din Căminele studenţeşti nr. 1 şi 2 ale Universității de Medicină și Farmacie din Craiova. Aceste servicii vor cuprinde: – Proiectului tehnic de execuție (P.T.) și detaliile de execuție (D.E.); – Asigurarea verificării tuturor proiectelor prin specialiști verificatori de proiecte atestați pe domenii/subdomenii de activitate, alții decât specialiștii elaboratori ai proiectului, conform prevederilor art. 22, lit.c) din Legea nr. 10/1995 privind calitatea în construcții, cu modificările și completările ulterioare; – Elaborarea documentației pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (D.T.A.C) inclusiv a documentației tehnice pentru autorizarea executării organizării lucrărilor (D.T.O.E); – Asistență tehnică pe toată perioada de derulare a investiției din partea proiectantului“, se menţionează în documentaţia publicată în SEAP.
Pentru toate aceste servicii, UMF Craiova este dispusă să plătească o sumă estimată la 695.000 de lei (aproximativ 139.000 de euro), fără TVA. Firma care va câştiga acest contract va avea la dispoziţie cinci luni pentru a elabora documentaţiile de proiectare.
Cât costă fiecare serviciu în parte
UMF a stabilit valoarea estimată maximă pentru fiecare dintre serviciile privind proiectarea şi asistenţă din partea proiectantului. Astfel, pentru serviciile de proiectare PT+DDE a fost stabilită suma de 400.000 de lei, fără TVA. Serviciile pentru întocmirea documentațiilor tehnice necesare în vederea obținerii autorizației de construcție (DTAC+DTOE) vor costa 130.000 de lei. De asemenea, serviciile de verificare a proiectului tehnic vor avea o valoare de 10.000 de lei, iar pentru serviciile de asistență tehnică din partea proiectantului se va plăti suma de 155.000 de lei. Toate sumele sunt calculate fără TVA. De menţionat este faptul că în Căminul nr. 1 al UMF sunt 91 camere cu 2 studenţi în cameră, iar în Căminul nr. 2 sunt 144 de camere cu 3 studenţi în cameră. Firmele care vor să depună oferte pentru obţinerea acestui contract pot face acest lucru până pe 15 aprilie.
Ce licitaţii mai are în desfăşurare UMF Craiova
De la începutul acestui an, UMF a lansat în SEAP o mulţime de licitaţii, care se află în desfăşurare. Instituţia de învăţământ vrea să cumpere un sistem audio-video pentru recording-debriefing – echipamente ce au ca scop digitalizarea proceselor de educaţie şi cercetare-dezvoltare-inovare derulate în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Craiova. Acest contract are o valoare de 1.071.000 de lei. Alte licitaţii se referă la „achiziţie echipament pregătire librării pentru secvenţiere single cell (733.010 de lei), „achiziţie echipamente cercetare imunogenetică – congelatoare (183.912 de lei), „achiziţie echipamente IT (5.926.344 de lei), „achiziţie sistem informatic radiologie şi imagistică medicală (240.072 lei), „achiziţie echipamente cercetare Imunogenetică – sistem purificare (107.306 lei) şi „achiziţie echipamente cercetare Imunogenetică – pipete 103.329,15 de lei“.
Pe lângă aceste achiziţii, UMF Craiova are în desfăşurare şi licitaţii pentru contractele care presupun reabilitarea Corpului A al universităţii – Spaţii de păstrare probe biologice ( 197.547 de lei) şi Corpului B – Spaţii de păstrare probe biologice ( 237.750 de lei) şi reabilitarea Corpului B – Spaţii tehnice şi administrative demisol (1.486.378 de lei).
Citeşte şi: Publicitatea pentru Casa Memorială Amza Pellea costă cât jumătate din renovare