25 C
Craiova
marți, 2 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat din Târgu Jiu, reținut după ce a condus beat un vehicul neînmatriculat

Bărbat din Târgu Jiu, reținut după ce a condus beat un vehicul neînmatriculat

Un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat, a ajuns marţi seară în arestul IPJ Gorj. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul Ordine Publică au depistat pe 26 mai un bărbat de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului, având o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul respectiv este neînmatriculat și are aplicate plăcuțele cu numerele de înmatriculare atribuite altui autoturism.

Bărbatul a fost condus la spital, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Doi foști consumatori de droguri își spun povestea în fața elevilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS