21.2 C
Craiova
joi, 4 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Sute de elevi organizează o campanie umanitară pentru o colegă de clasa a VIII-a, diagnosticată cu leucemie

Târgu Jiu: Sute de elevi organizează o campanie umanitară pentru o colegă de clasa a VIII-a, diagnosticată cu leucemie

Într-o inițiativă plină de compasiune și solidaritate, elevii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu își unesc forțele pentru a ajuta o colegă de clasa a VIII-a, diagnosticată recent cu leucemie.

Fetița, de doar 14 ani, trece prin momente dificile, iar comunitatea școlară dorește să-i ofere sprijinul necesar pentru a face față acestei provocări.

„Joi vă așteptăm la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” pentru a-i aduce zâmbetul pe chip unei fetițe! Pentru a arăta că ne pasă, pentru a-i arăta că nu e singură în această luptă!!! Dumnezeu lucrează prin oameni! Veniți alături de noi!!! ÎMPREUNĂ PENTRU A ZÂMBI!!! ORA 17.00” este mesajul transmis de unul dintre profesorii de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”.

Evenimentul caritabil are loc joi, în curtea şcolii

Conducerea Școlii a propus organizarea unui eveniment caritabil, care va avea loc pe data de 30 mai, în curtea școlii. Cu această ocazie, fiecare clasă va amenaja un stand de vânzare a diferitelor obiecte donate de copii, iar fondurile strânse vor fi direcționate pentru susținerea fetiței. În acest context, s-a sugerat donarea de cărți și confecționarea de coliere și brățări, care vor fi puse spre vânzare în timpul evenimentului.

Evenimentul caritabil de joi va începe la ora 17.00 și va include, pe lângă activitățile de vânzare, și un program artistic susținut de elevii școlii. Toți cei care doresc să contribuie la această cauză sunt așteptați să participe și să contribuie pentru a aduce zâmbetul pe chipul acestei fetițe greu încercate de soartă.

„Ne dorim să-i arătăm că nu este singură în această luptă. Prin solidaritatea noastră, putem face o diferență semnificativă în viața ei. Vă așteptăm joi, 30 mai, la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, începând cu ora 17:00, pentru a sprijini această cauză importantă și pentru a arăta că ne pasă!”, a declarat unul dintre organizatori.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Experiența nefastă a consumatorilor de droguri, împărtășită elevilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS