19.8 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat din Gorj, reținut pentru violare de domiciliu și distrugerea unor bunuri cu o secure

Bărbat din Gorj, reținut pentru violare de domiciliu și distrugerea unor bunuri cu o secure

Un bărbat, de 42 de ani, din Urechești, comuna Drăguțești, a ajuns sâmbătă seară în arestul IPJ Gorj pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că un bărbat, de 42 de ani, din localitate, a pătruns fără drept în locuința unui bărbat de 49 de ani, care nu se afla la domiciliu, și a distrus cu o secure un geam al unei anexe și mai multe obiecte de veselă, cauzând un prejudiciu în valoare de 400 de lei.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

La data de 2 iunie, polițiști ai Poliției Municipiului Târgu Jiu au continuat cercetările. În baza probatoriului administrat în cauză, față de bărbatul de 42 de ani, din comuna Drăguțești, sat Urechești, s-a luat măsura preventivă a reținerii pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Citește și: Magistrații îl vor internat pe fostul prefect de Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS