19.8 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPatru accidente rutiere produse în Gorj

Patru accidente rutiere produse în Gorj

Patru accidente rutiere s-au produs în ulimele zile în județul Gorj.

Pasager rănit după ce o șoferiță băută a intrat într-un gard

În după-amiaza zilei de 31 mai, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 672E Stolojani.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, de 32 de ani, din Bumbești Jiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Bălești către Arcani, a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un parapet din tablă și un gard. În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager, de 19 ani, din Tămășești.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, având o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

O șoferiță a acroșat un băiat pe bicicletă și a fugit de la locul accidentului

De asemenea, la data de 1 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de personalul Unității Primiri Urgențe cu privire la faptul că la acea unitate medicală s-a prezentat un minor care a fost victima unui accident rutier produs în localitate, la data de 28 mai.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că o femeie, de 51 de ani, din Slobozia, în timp ce efectua manevre de parcare a autoturismului, a acroșat un tânăr, de 14 ani, din Târgu Jiu, care se deplasa cu bicicleta.

După producerea evenimentului, conducătoarea auto a plecat de la locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Un șofer băut a intrat cu mașina într-un stâlp de curent, la Peștișani

Totodată, un accident rutier s-a produs sâmbătă în localitatea Peștișani. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că un bărbat, de 21 de ani, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Peștișani către Tismana, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere al rețelei electrice.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta prezentându-se după provocarea evenimentului rutier la Secția UPU a Spitalului Județean Tudor Vladimirescu, unde a fost testat cu aparatul etilotest, având o concentrație de 0,25mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit și în acest caz un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un adult și un copil de patru ani, răniți după ce s-au răsturnat cu mașina

Nu în ultimul rând, un accident rutier a avut loc sâmbătă în Defileul Jiului.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că un bărbat, de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția localității Petroșani către Târgu Jiu, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu o piatră dură, ulterior, ricoșând într-o autoutilitară și răsturnându-se.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager, de 4 ani, care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Citește și: Bărbat căutat de polițiștii din Gorj, după ce a dispărut de acasă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS