34.5 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn autoturism și o motocicletă s-au ciocnit în Vâlcea

Un autoturism și o motocicletă s-au ciocnit în Vâlcea

Două persoane au fost rănite după ce un autoturism și o motocicletă s-au ciocnit pe Dn 7, în localitata Budești din județul Vâlcea.

„La data de 23 iunie a.c., dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 7, la km 168 + 800 m, în localitatea Budești, a avut loc un eveniment rutier.

Un autoturism și o motocicletă s-au ciocnit în Vâlcea

De îndată, polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, respectiv faptul că ar fi avut loc o coliziune între un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Budești și o motocicletă condusă de un bărbat de 33 de ani, din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea conducătorului motocicletei și a unui pasager din autoturism, fiind vorba de o femeie de 50 de ani. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS