30.6 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAnchetă pentru purtare abuzivă în urma unei percheziții care a avut loc la Târgu Jiu

Anchetă pentru purtare abuzivă în urma unei percheziții care a avut loc la Târgu Jiu

Polițiștii gorjeni au deschis o anchetă pentru a verifica modul în care a avut loc o percheziție la Târgu Jiu.

La data de 27 iunie, ora 19.03, polițiștii din Gorj au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, de 43 de ani, din Târgu Jiu, cu privire la faptul că nepotul său,de 27 de ani, ar fi fost agresat în timpul unei percheziții efectuate la domiciliul său, care a avut loc în dimineața aceleiași zile.

Încătușat și evacuat din locuință pentru că s-a opus percheziției

La domiciliul bărbatului a fost efectuată o percheziție domiciliară, într-o cauză penală aflată sub instrumentarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Din primele verificări, tânărul ar fi împiedicat organele de cercetare la fața locului să își desfășoare atribuțiile de serviciu, acesta fiind încătușat și evacuat din locuință pe parcursul continuării percheziției domiciliare.

În seara de 27 iunie, în jurul orei 20.00, bărbatul a solicitat să fie transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de investigații medicale de specialitate. Din dispoziția conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Compartimentului Control Intern și Poliția Municipiului Târgu Jiu.

În continuare, sunt efectuate verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.

Citește și: Doi români jefuiau mexicani intrați ilegal în SUA, mințind că sunt ofițeri de imigrări și că îi vor deporta

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS