30.6 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCâți oameni sunt așteptați la IntenCity, unde organizatorii au anunțat că abonamentele sunt sold-out

Câți oameni sunt așteptați la IntenCity, unde organizatorii au anunțat că abonamentele sunt sold-out

Managerul Operei Române Craiova, organizatorul Festivalului IntenCity Craiova, a anunțat că au fost vândute 23.500 de abonamente pentru acest an și că maxim 27.500 de oameni sunt așteptați la această ediție. Zamfir a precizat că acesta a fost numărul impus de către reprezentanții ISU Dolj pentru scenariul de siguranță.

„Practic, pe stadion, nu putem avea mai mult de 23.500 de persoane în același timp. Am lăsat un număr limitat de bilete de o zi. Pentru ziua de vineri este posibil să declarăm sold out, însă mai sunt disponibile bilete pentru mâine și poimâine. Avem o capacitate maximă de 4500 de persoane la Sala Polivalentă. Așadar,  27.500 de potențiali prezenți în stadion. Spun potențiali pentru că aceia care au achiziționat bilete trebuie să le schimbe în brățări”, a declarat Zamfir.

Întrebat de ce în cazul evenimentelor organizate pe stadioanele din Cluj sau București, capacitatea este considerabil mai mare, managerul Operei a preferat să se rezume la cazul IntenCity.

„Nu mi-aș permite să spun că la Cluj sau București nu se respectă legea, nu aș putea să vă răspund de ce în alte orașe se întâmplă altfel. În cazul nostru, este un proiect administrat de o instituție publică și ne ridică responsabilități mult mai mari. Colegi din țară m-au sunat să îmi spună că vor să vină la Craiova pentru că au auzit că este cel mai sigur festival din România”, a adăugat Zamfir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS