36.8 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Bărbat rănit într-un incendiu la un fost cămin din Balș

Olt: Bărbat rănit într-un incendiu la un fost cămin din Balș

Un bărbat a suferit arsuri pe față și picioare, într-un incendiu izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o clădire dezafectată din orașul Balș, județul Olt. Pompierii spun că, cel mai probabil, flăcările au izbucnit după ce o persoană a adormit cu o țigară aprinsă.

Acoperișul unei clădiri dezafectate, fost cămin pentru copii cu nevoi speciale, cu suprafața de circa 1.200 de metri pătrați, a ars complet în urma unui incendiu puternic, izbucnit, cel mai probabil, după ce o persoană a adormit cu o țigară aprinsă.

La fața locului au intervenit forțe din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere, un autocamion cu container abroll, cu capacitatea de 10.000 de litri, o autospecială pentru intervenție la înălțime, o autospecială pentru primă intervenție și un echipaj SMURD.

Concomitent cu misiunea de stingere a incendiului, au fost constituite echipe de căutare-salvare a eventualelor vicitme, atât în clădire, cât și în zona adiacentă.

În apropierea clădirii a fost identificat un bărbat, de 36 de ani, cu arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Pacientul a fost transportat la Spitalul din Balș.

Misiunea pentru stingerea incendiului și îndepărtarea efectelor negative a durat aproximativ trei ore și jumătate.

Citește și: Evaluarea Națională: 474 de candidați au absentat de la proba de Limba și Literatură română

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS