19.5 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGeorge Simion şi-a făcut campanie prezidenţială la Craiova şi a scos dracii din filiala locală AUR

George Simion şi-a făcut campanie prezidenţială la Craiova şi a scos dracii din filiala locală AUR

George Simion şi-a prezentat, vineri, programul de candidat la Preşedinţia României şi a calmat şi spiritele încinse din filiala locală a AUR, după ce deputatul Ringo Dămureanu l-a acuzat pe proaspătul venit în partid, Marian Vasile, că este un infiltrat al PNL.

Simion a prezentat pe larg programul cu care vrea să-i convingă pe români să-l voteze pentru Cotroceni: apartamente cu preţuri pornind de la 35.000 de euro, cu dobândă subvenţionată de stat.

Case cu banii din vaccinuri şi sisteme Patriot

De unde bani? Dacă am cumpărat sisteme Patriot şi vaccinuri antiCovid de miliarde de euro, se găsesc fonduri şi pentru locuinţe, a spus preşedintele AUR. Simion a prezentat şi un contract de înscriere în program pe care fiecare doritor îl semnează cu el, ca preşedinte al AUR.

Contractul are o clauză prin care Simion îşi dă demisia, dacă nu respectă contractul. Detalii despre program şi despre scandalul din AUR Dolj găsiţi în video.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS