21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Femeie reţinută pentru înşelăciune şi şantaj, după ce a cerut 55.000 de lei pentru dezlegarea unor blesteme

Mehedinţi: Femeie reţinută pentru înşelăciune şi şantaj, după ce a cerut 55.000 de lei pentru dezlegarea unor blesteme

O femeie de 23 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce i-a cerut unei tinere 55.000 de lei pentru dezlegarea unor blesteme. Femeia a ameninţat-o pe clientă că familia ei va avea de suferit dacă nu plăteşte suma pe care i-a cerut-o.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în cursul lunii iunie 2024, o femeie de 24 de ani, din comuna Schitu Golești, ar fi fost indusă în eroare de către o femeie de 23 de ani. Prin metode specifice vrăjitoriei, aceasta ar fi determinat-o să îi ofere suma de 55.000 lei, pentru dezlegarea unor blesteme.

În perioada 28.06.2024-08.07.2024, bănuita ar fi determinat victima să îi dea 12.000 de lei, bani pretinși pentru finalizarea unui ritual. Pretinsa vrăjitoare a ameninţat că, în cazul refuzului, tânăra şi familia ei ar fi avut de suferit de pe urma vrăjilor, provocându-i acesteia o stare de temere.

Pe 10 iulie, poliţiştii au făcut două percheziții domiciliare în Ploiești, fiind descoperite și ridicate mai multe probe.

Totodată, a fost dispus sechestru asigurător asupra mai multor conturi bancare, în vederea recuperării prejudiciului creat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și șantaj.

Femeia de 23 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore. Joi urma să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Gorjul, sub cod roșu de caniculă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS