35 C
Craiova
sâmbătă, 24 august, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNota 10 la siguranță în vacanță! Jandarmii gorjeni și polițiștii, implicați în activități preventiv-educative

Nota 10 la siguranță în vacanță! Jandarmii gorjeni și polițiștii, implicați în activități preventiv-educative

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu” Gorj, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Gorj, au continuat activitățile de prevenire a victimizării tinerilor aflați în tabere școlare la două pensiuni situate în localitățile Mușetești și Turcinești.

Au fost transmise recomandări preventiv-educative privind regulile de conviețuire socială, de siguranță a elevilor în vacanță și în tabere, efectele nocive ale consumului de substanțe psihoactive, exemplificate fapte de natură contravențională comise de tineri sau împotriva tinerilor.

Elevii au interacționat activ și au adresat întrebări privind conduita în colectivitate, când pot semnala probleme prin SNUAU 112 și le-a fost prezentată tehnica și materialele de intervenție folosite de jandarmi pe timpul îndeplinirii misiunilor specifice.

„Pentru că și în vacanță ne dorim ca elevii să aibă cât mai multe amintiri plăcute și să fie informați, vom continua activitățile preventiv-educative și interacțiunea cu aceștia și în alte localități din județul Gorj unde sunt organizate tabere școlare“, a transmis IJJ Gorj.

Citeşte şi: Femeia din Braşov dată dispărută după ce plecase în Belgia, găsită în Egipt

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS