19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO șoferiță s-a răsturnat cu mașina, la Rojiște, după ce a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu două autoturisme

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina, la Rojiște, după ce a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu două autoturisme

O femeie a fost rănită, vineri, după ce o șoferiță a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu două autoturisme. Femeia rănită era pasageră în unul dintre ele. În urma impactului, șoferița s-a răsturnat cu mașina, dar a scăpat nevătămată.

IPJ Dolj a fost sesizat vineri cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 55, în afara localităţii Rojişte.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au stabilit că o tânără, de 33 de ani, din localitatea Mârşani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, dinspre Craiova către Bechet, din cauze ce urmează a fi stabilite, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu două autoturisme ce circulau din sens opus, conduse de doi bărbaţi de 20, respectiv 35 de ani, din judeţul Dolj.

După impact, autoturismul condus de femeie a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, o femeie, de 53 de ani, din comuna Rojişte, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește și: Olt: O pasageră moartă și alta rănită după ce un șofer de 19 ani a intrat într-un cap de pod

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS