19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat băut și fără permis, arestat preventiv după ce a provocat un accident mortal

Bărbat băut și fără permis, arestat preventiv după ce a provocat un accident mortal

Un bărbat care s-a urcat la volan băut și fără permis, a fost arestat preventiv după ce a provocat un accident în care un pasager a murit, iar altul a fost rănit.

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat vineri despre producerea unui accident rutier pe DJ 561A, în afara localităţii Băileşti.

Polițiștii din Băilești au stabilit că un bărbat, de 35 de ani, din Băileşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561A, din direcția Boureni către Băilești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.

În urma accidentului, doi bărbați, de 29 și 35 de ani, din Băileşti, pasageri în autoturism au necesitat îngrijiri medicale fiind transportați la spital. Din nefericire, în cazul bărbatului de 29 de ani a fost declarat decesul.

Bărbatul a condus băut și fără permis

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând prelevarea de mostre biologice.

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Vineri, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Femeie din Poiana Mare, dată dispărută

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS