26.2 C
Craiova
duminică, 25 august, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Poliţiştii au emis ordin de protecţie împotriva unui bărbat din Novaci care şi-a ameninţat soţia şi copii cu cuţitul

Gorj: Poliţiştii au emis ordin de protecţie împotriva unui bărbat din Novaci care şi-a ameninţat soţia şi copii cu cuţitul

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați duminică, prin 112, de către o adolescentă de 14 ani, din orașul Novaci, că tatăl său este agresiv şi şi-a amenințat familia cu un cuţit.

Din primele verificări a reieșit că un bărbat, de 40 de ani, pe fondul consumului de alcool, a devenit agresiv, amenințând cu moartea atât pe fiica sa, cât și pe soția, de 38 de ani, și pe fiul de 11 ani.

De asemenea, bărbatul a provocat distrugeri în interiorul locuinței.

În urma incidentului, persoanele prezente nu au fost agresate fizic, însă le-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la fața locului, întrucât au avut un atac de panică.

Totodată s-a procedat la întocmirea unui formular de evaluare a riscului, în urma căruia a reieșit risc iminent. A fost întocmit ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, împotriva bărbatului. Acestuia îi este interzis să se apropie de soția și de copiii săi la o distanță mai mică de 100 m, cât și de locuința comună și locul de muncă al femeii.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere.

Citeşte şi: Femeie rănită după ce un şofer neatent a virat fără să se asigure

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS