27.3 C
Craiova
vineri, 30 august, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean cercetat după ce a aruncat pisoii iubitei de la etajul I. Cei doi participă la emisiunea „Insula iubirii“

Craiovean cercetat după ce a aruncat pisoii iubitei de la etajul I. Cei doi participă la emisiunea „Insula iubirii“

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Dolj s-au sesizat miercuri, din oficiu, urmare a informațiilor apărute în spaţiul public, și desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, în anul 2023, un tânăr, de 29 de ani, din Craiova, ar fi aruncat de la etajul 1, din apartamentuliubitei sale, de 28 de ani, din Bragadiru, județul Ilfov, doi motani, unul dintre aceștia fiind rănit.

Ulterior, în cursul aceluiași an, cel în cauză ar fi alungat animalele din locuința sa din Craiova, în care se mutase cu iubita. Pisoii nu au mai fost găsiți. Faptele au fost dezvăluite de cei doi în cadrul emisiunii TV „Insula iubirii“. Cei doi protagoniștii ai întâmplării sunt Bianca Mitroi și Robert Braia.

Cercetările sunt continuate de polițiști, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Citeşte şi: 16 morți și 30 de răniți într-un incendiu la un mall din China

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS