26.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean arestat după ce a încălcat ordinul de protecție

Craiovean arestat după ce a încălcat ordinul de protecție

Un bărbat bănuit că şi-a ameninţat concubina şi a încalcat ordinul de protecție, depistat purtând fără drept un obiect tăietor-înţepător, a fost reţinut la scurt timp de poliţişti şi arestat preventiv.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Craiova au reținut, joi, pentru 24 de ore, un bărbat, de 47 de ani, din Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, încălcarea ordinului de protecție și portul fără drept de arme albe.

Poliţiştii fuseseră sesizaţi, miercuri, de o femeie, de 38 de ani, din Craiova, că este ameninţată cu moartea de către concubinul său, un bărbat de 48 de ani, din aceeaşi localitate.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care au stabilit că bărbatul, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi ameninţat-o pe femeie, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru ameninţare și a fost emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat, pentru o perioadă de 5 zile. Acesta era obligat să pastreze o distanță de 100 m față de femeie, de locuința şi de locul de muncă al acesteia.

Bărbatul a încălcat ordinul de protecție

În seara aceleiaşi zile, femeia a sesizat poliţiştii că bărbatul ar fi căutat-o la locul de muncă şi la domiciliu. Nu a găsit-o, însă i-a transmis mesaje de ameninţare prin intermediul copilului său şi a unei colege. Cei doi au declarat că acesta deţinea un obiect tăietor-înţepător asupra sa.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, însă bărbatul nu a mai fost găsit la domiciliu. L-au depistat la scurt timp pe bărbat, într-un bar din proximitatea locuinţei sale. La controlului corporal, asupra bărbatului a fost găsit un obiect tăietor înţepător de 29 cm și lama de 17 cm.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. A a fost reținut pentru 24 de ore, pentru amenințare, încălcarea ordinului de protecție și portul fără drept de arme albe. Tot ieri, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus de arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Vâlcea: Incendiu la Copăceni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS