28.7 C
Craiova
vineri, 6 septembrie, 2024
Știri de ultima orăFeaturedGorj: Tânăr băut și fără permis, accident cu o mașină furată

Gorj: Tânăr băut și fără permis, accident cu o mașină furată

Un tânăr din Gorj băut și fără permis de conducere a fost implicat într-un accident rutier pe strada Luncilor, din Târgu Jiu, la volanul unei mașini furate.

Un bărbat, de 25 de ani, din Drăguțești, ar fi sustras de la domiciliu un autoturism, pe care fratele său îl avea în grijă, l-ar fi condus pe strada Victoriei din localitate, iar la intersecția cu strada Luncilor, ar fi acroșat patru autoturisme care erau parcate pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,57 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Secția UPU a Spitalului Județean „Tudor Vladimirescu“, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte şi: Bărbat jefuit şi omorât într-un parc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS