21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalIluminatul de pe bulevardul Promenada şi din Fantasy Parc în grija Flash Lighting

Iluminatul de pe bulevardul Promenada şi din Fantasy Parc în grija Flash Lighting

Firma Flash Lighting Services SA, operatorul care asigură întreținerea iluminatului public în orașul Craiova se va ocupa şi de iluminatul din Fantasy Parc şi de pe bulevardul Promenada.

Este cunoscut faptul că activitatea de menținere-întreținere a iluminatului din Bănie este concesionată firmei Flash Lighting. Operatorul se ocupă de întreținerea iluminatului stradal rutier – iluminatul căilor de circulație rutiere, iluminatul stradal pietonal, iluminatul arhitectural, iluminatul ornamental și iluminatul festiv. Contractul a fost semnat între respectivul operator şi Primăria Craiova în 2015. De atunci şi până în prezent Flash lighting se ocupă de tot ce înseamnă iluminat stradal şi iluminat artizanal în Craiova.

Firma Flash Lighting, două dintr-o lovitură

Drept urmare, întreţinerea iluminatul de pe bulevardul Promenada şi cel din Fantasy Parc va reveni aceluiaşi operator. „Prin adresa înregistrată la Primăria Municipiului Craiova sub nr. 154982/2024, Direcţia Patrimoniu a transmis situaţia lucrărilor executate la iluminatul stradal pe terenul aferent noului bulevard ce face legătura între str. Râului, str. Brestei şi str. Calea Severinului în vederea transmiterii în concesiune către concesionarul S.C. Flash Lighting Services, a sistemului de iluminat public existent pe noul bulevard din Municipiul Craiova ce poartă denumirea de B-dul Promenada.

De asemenea, Direcţia Patrimoniu, prin adresa nr. 244582/2024 a transmis Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 283/2024 prin care se aproba declararea unor bunuri de uz şi interes public local, unde în Anexa nr. 1 poz. 18 se regăsesc instalaţiile de iluminat rezultate ca urmare a implementării proiectului „Regenerare urbană în Municipiul Craiova – Revitalizare Zona Corniţoiu” denumit Fantasy Parc, precum şi lista cu cantităţi pe categorii de lucrări”, se arată într-un proiect de HCL care urmează să fie votat în sedinţa de Consiliu Local din data de 25.07.2024.
Bunurile concesionate către S. C. Flash Lighting Services S.A., ca urmare a extinderii sistemului de iluminat public pe b-dul Promenada au o valoare de 1.680.660,73 de lei. În timp ce, stâlpii, corpurile de iluminat, proiectoarele din Zona Corniţoiu -Fantasy Parc au o valoare de 289.423,24 de lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS