19.5 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinți: Trei apartamente distruse d explozia unei butelii într-un bloc din Drobeta

Mehedinți: Trei apartamente distruse d explozia unei butelii într-un bloc din Drobeta

Trei apartamente au fost distruse de explozia unei butelii, vineri, în Drobeta Turnu Severin. Proprietara imobilului în care a avut loc explozia, o femeie în vârstă de 93 de ani, a ajuns de urgenţă la spital. Deflagraţia a fost atât de puternică, încât toţi oamenii care locuiesc în bloc, speriaţi de zgomot, au ieşit în stradă.

Explozia a avut loc ieri dimineaţă într-un bloc de zece etaje din Drobeta Turnu Severin. Deflagraţia, extrem de violentă, i-a speriat pe locatarii care se aflau acasă în acel moment.

În locuinţa în care s-a produs deflagraţia a izbucnit şi un incendiu. Prinsă în casă, proprietara a încercat să stingă flăcările, iar focul i-a cuprins hainele.

„Ajunşi la faţa locului, am constatat că, la etajul doi, a fost o explozie neurmată de incendiu, din care a rezultat o singură victimă, cu arsuri minore la nivelul feţei şi membrului inferior stâng, în vârstă de 93 de ani”, spune Flavius Iscru, ISU Drobeta.

Din fericire, femeia este acum în stare stabilă. O anchetă a pompierilor trebuie să stabilească în ce circumstanţe s-a petrecut totul.

Citește și: Restricții de trafic pe Autostrada Soarelui. Care sunt rutele alternative

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS