14.4 C
Craiova
luni, 9 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCăruțaș mort azi-noapte la Godinești

Căruțaș mort azi-noapte la Godinești

Un bărbat de 31 de ani, din Tismana, a murit azi-noapte, după ce a fost lovit de o mașină pe DJ 672 la Godinești, în județul Gorj.

Tânărul se deplasa cu un atelaj pe un drum din localitate, în momentul producerii impactului.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță și o autospecială a SMURD. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Conform IPJ Gorj, căruța nu ar fi fost semnalizată în mod corespunzător. Conducătorul auto este tot din Tismana.

„În seara de 31 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați prin apelul 112, despre faptul că pe DJ 672 Godinești a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o căruță.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul, că în timp ce un bărbat de 31 de ani, din orașul Tismana, conducea un vehicul cu tracțiune animală, pe DJ 672 Godinești, un tânăr de 19 ani, din orașul Tismana, care conducea un autoturism în același sens de mers, a intrat în coliziune cu vehiculul cu tracțiune animală neînregistrat și nesemnalizat corespunzător, care se deplasa în fața sa.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui copil de 12 ani, din comuna Godinești, pasager în autoturism, pe bancheta dreapta față. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotarea polițiștilor, rezultatele fiind negative, fiind, totodată, condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge”, conform IPJ Gorj.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi: Cod galben de caniculă în 21 de judeţe şi în Bucureşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS