30.4 C
Craiova
luni, 9 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat decedat, după ce a fost bătut în fața unei săli de jocuri de noroc din Târgu Jiu

Bărbat decedat, după ce a fost bătut în fața unei săli de jocuri de noroc din Târgu Jiu

Un bărbat, de 42 de ani, a decedat la finalul săptămânii trecute, după ce a fost bătut în fața unei săli de jocuri de noroc din Târgu Jiu.

Agresorul a fost reținut inițial de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acum va fi schimbată încadrarea faptei, având în vedere că s-a produs decesul victimei. Suspectul a fost arestat preventiv.

„La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de dispecerul de serviciu al unei societăți de pază și protecție, care a solicitat o ambulanță la o sală de jocuri din municipiu, întrucât o persoană are nevoie de îngrijiri medicale, ca urmare a unei agresiuni. Din primele cercetări efectuate de polițiști, la fața locului, a reieșit că, în jurul orei 02.00, în urma unui conflict spontan între mai multe persoane în fața unei săli de jocuri, un localnic de 42 de ani, ar fi fost agresat fizic de persoane necunoscute, care nu au fost găsite de polițiști la fața locului.

Persoana vătămată a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză au fost continuate cercetările de către polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, ocazie cu care a fost identificat un tânăr, de 26 de ani, din comuna Bengești Ciocadia, bănuit de săvârșirea faptei”, a transmis IPJ Gorj la data producerii evenimentului.

Citeşte şi: Gorj: 98 de intervenții ale ISU în ultimele trei zile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS