14 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinși la volan fără permis

Doljeni prinși la volan fără permis

Polițiști din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Pleniţa au depistat sâmbătă seară, la ora 22.30, un tânăr, din comuna Caraula, în timp ce conducea un autoturism pe strada Craiovei din localitate.

În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La volan, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat

Vineri, la ora 17.35, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au depistat un tânăr, de 28 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dacia din localitate.

În urma verificărilor s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Sâmbătă noapte, la ora 00.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat, de 45 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada A.I. Cuza din muncipiu.

S-a stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În ambele situații, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce.

Citeşte şi: Tânărul acuzat că a avariat șapte mașini, reținut de polițiști

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS