18.4 C
Craiova
joi, 12 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Fată de 13 ani, însărcinată cu un fost preot

Gorj: Fată de 13 ani, însărcinată cu un fost preot

Polițiștii gorjeni au început o anchetă în comuna Slivilești, după ce o fată de 13 ani, din localitate, ar fi însărcinată.

Din primele verificări a reieșit că un bărbat de 47 de ani, fost preot, actual cântăreț bisericesc, ar fi întreținut relații sexuale cu adolescenta, în urmă cu 2 luni de zile. IPJ Gorj a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor.

„La data de 17 august 2024, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Slivilești, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 13 ani, din localitate, ar putea fi însărcinată.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în urmă cu aproximativ două luni, minora ar fi întreținut raporturi sexuale cu un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Bolboși și ar fi rămas însărcinată.

Fata în vârstă de 13 ani, urmează să fie transportată la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea examinării medico-legale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor.”, conform IPJ Gorj.

Suspectul a fost preot la o Biserică din comună, iar acum este cântăreț bisericesc. Fata este elevă în clasa a VII-a la o unitate de învățământ din zonă. Polițiștii urmează să dispună măsuri în funcție de evoluția anchetei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS